PREMIJERKA BRNABIĆ NA SASTANKU SA MLEKARIMA: „Ko želi da politizuje temu, neka odmah izađe! Ovde smo da dogovaramo“

Premijerka Srbije Ana Brnabić na sastanku sa mlekarima poručila je da „ko želi da politizuje temu i teatralno napušta sastanak neka odmah izađe, ovde smo da dogovaramo“, saznaje Kurir.

– Ja sam sa proizvođačima mleka sedela nekoliko puta u prethodnim godinama, međutim nikada u ovako širokom sastavu, što mi je posebno drago. Pokušavali smo u prethodnom periodu da nađemo rešenje da prebrodimo sve situacije, na koje mi kao zemlja, zaista ne možemo da utičemo. Međutim tu smo, za istim stolom, da kroz dijalog dođemo do najboljeg rešenja prihvatljivog za sve – istakla je premijerka.

Kako kaže, ovo je donekle podseća na sastanak koji je imala sa proizvođačima suncokreta, a koji je trajao 10 sati. Međutim, na kraju su rešeni problemi.

– Odmah želim da kažem svima da smo mi ovde da rešavamo probleme. Ko želi da politizuje temu i teatralno napusti sastanak – molim ga da to odmah uradi. Onaj ko hoće da razgovara – neka ostane. Hajde da vidimo šta su problemi u svakom sektoru, kod proizvođača, otkupljivača, vlasnika trgovinskih lanaca i da se sa njima uhvatimo u koštac. Možda ne možemo da rešimo sve probleme, ali sam sigurna da neki pomak možemo napraviti – poručila je premijerka Brnabić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare