JELENA NEK’ SE VRATI NA SAIGRAČE SVOG BIVŠEG MUŽA! Ana pozvala Karleušu na koncert, a onda je gadno ponizila!

Rat Jelene Karleuše i Ane Nikolić će izgleda potrajati jer je sada „devojka od čokolade“ uzvratila udarac pop divi i poručila joj da se vrati dopisivanju sa kolegama svog bivšeg supruga Duška Tošića.

Nakon što je Jelena Karleuša napisala da Ana možda neće doživeti koncert koji najavljuje za 7. oktobar, Nikolićeva je rešila da joj odgovori:

– Moja draga Jelena, ne mogu da kažem koleginica (jer ne zna da peva), tobože se sekira za mene. Preporučila bih joj da se ipak vrati na saigrače svog bivšeg muža i sa njima se dopisuje jer ja za nju nemam vremena. Pevam trenutno u studiju novu pesmu, koja govori o ljubavi, a dotična za tu reč ne zna značenje i ne bih da sebi i publici sutra kvarim utisak jer pažljivo moram da otpevam nekoliko harmonija. Može da mi bude gost u „Beogradskoj Areni“ 7. oktobra 2023. godine, ali kao igračica u plesnoj grupi – napisala je Nikolićeva u odgovoru na jelenin napad koji je danas objavila na profilu na Instagramu.

– Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utiču na Aninu „krnju ličnost“ na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgoreg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje… Ljudi, zar ne postoji niko ko će pomoći ovoj nesrećnoj ženi?- napisala je Jelena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare