GAGI KUKA I MOLI ANABELU DA SE POMIRE? Đogani se SROZAO najniže samo da mu OPROSTI, došao joj na VRATA, a reakcija pevačice je ŠOK 

Prošlo je tri godine otkako su Anabela Atijas i Gagi Đogani bili zajedno u rijalitiju „Zadruga“, a posle toga su na ratnoj nozi i više nisu progovarali ni reč. Uz sve napore densera da ostanu u kontaktu zbog ćerki Lune i Nine, pa i unuke Mije, nisu uspeli.

Ipak, Đogani sada navodno na sve načine pokušava da stupi u kontakt sa bivšom suprugom.

– Gagi je mnogo iskren, voli da priča i izneo je neke stvari o Anabeli koje nije smeo i od tada ga ona ne podnosi. Još ga je više zamrzela jer je bio dobar sa Markom Miljkovićem kada njih dvoje nisu pričali, pa je bio sa njim i Lunom na svim bitnim slavljima u porodici, dok su Anabeli bila zatvorena vrata. I dok ga ona već tri godine ignoriše, Gagi sada na sve načine pokušava da se pomire – ističe izvor blizak Gagiju.

Gagi Đogani
foto: Printscreen/Instagram

– Čak je pristao da iz Anabelinog stana na Vidikovcu uzme ugaonu garnituru koju su ona i Andrej menjali nedavno. Lično je došao sa kamionom da preuzme nameštaj, ali Anabela nije želela da izađe iz sobe tako da se nisu ni videli. Bukvalno se ponizio i uzeo stari nameštaj samo da bi se videli i popričali, ali ona je i dalje hladna i ne želi u životu da ga vidi – priča izvor za Star, dok Anabela i dalje ne želi ni reč da kaže o njemu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare