TRUDNA MARIJA MIKIĆ PROŽIVLJAVA LINČ! Hitno se oglasila i poslala SNAŽNU PORUKU!

Mariju Mikić napali na Instagramu, ona se oglasila nakon što je podržala Rijanu i otkrivanje njene trudnoće.

Pevačica Marija Mikić na Instagram profilu objavila je stori u kom se obratila njenim pratiocima, koji su je prozvali nakon nastupa pevačice Rijane.

Podsetimo, Rijana je na sinoćnom nastupu otkrila da je drugi put u drugom stanju, što je sve iznenadilo, budući da se o tome ništa nije znalo. Mikićeva je podržala Rijanu, te je istakla koliko se na njoj vidi da je srećna.

Međutim, po svemu sudeći, Mariju su počeli da napadaju na društvenim mrežama zbog toga što je podržala pevačicu koja je u drugom stanju odlučila da nastupi na prestižnom događaju, a koncept nastupa je sadržao i trenutak gde je lebedela u vazduhu na svetlećoj platformi.

Marija Mikić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– I možda ću prvi i poslednji put da napišem. Posle svakakavih nekih komentara koji su mi bili upućeni, naravno pored svih lepih i hvala vam na tome. Sama činjenica osuđivati ženu mnogo govori o nekim ljudima. Ali to je njihovo, nije naše. To zapamtite. I trudnoća nije bolest. Trudnoća je nešto najlepše na svetu. Pričam ukoliko je sve kako treba i ako su mama i beba većinu vremena dobro. Svim ženama koje se bore da održe trudnoću treba skinuti kapu i pokloniti se. I pevaći dokle je meni lepo i dokle meni prija, jer žena može sve. Samo srećna mama je dobra mama. Početak i kraj – napisala je Marija Mikić na Instagramu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare