SAZNAJEMO – HIRURG NEGIRA DA JE TUKAO SUPRUGU, TVRDI DA JE PALA NIZ STEPENICE! Pravda se da je zato polomila rebra

Poznati hirurg rekao je svojim prijateljima da nije digao ruku na suprugu, već da je u pitanju nesrećan slučaj. 

– On kategorički tvrdi da nije tačno da je tukao suprugu, već da se ona saplela u njihovoj kući i pala niz stepenice pa je tako polomila rebra, ruku i zadobila druge povrede. Međutim veštačenjem će bhiti utvrđeno da li je to tačno. Ujedno optužuje suprugu i da ga je varala-dve tri godine sa nekim muškarcem – otkriva izvor portala Informer.rs.

Naš sagovornik navodi da Ostojića ne poznaje kao nasilnu osobu, kao i da je bio vrlo ugledan u svom rodnom kraju u Hrvatskoj.

– On je iz Biljana Gornjih kod Benkovca. Imao je nesrećno detinjstvo jer mu se majka obesila dok je još bio dete, a otac je preminuo kasnije. Uvek je bio staložen, ugledan, gradio je karijeru. U braku sa I.O.bio je 15 godina, a imaju troje dece od koji najmlađe ima 11, a najstarije 14 godina – priča naš sagovornik.

Inače, Ostojić je mesec dana bio na bolovanju, za vreme kog je, prema navodima užilaštva zlostavljao suprugu, koja je bila modra od batina. 

– On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama – rekli su izvori portala Telegraf.rs.

Ostojićeva supruga, I. O. je operisala je lakat, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica zlostavljanja.

– Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja – rekao je sagovornik portala Telegraf.rs.

Davio je kablom i polomio četiri rebra

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nikoli Ostojiću (48), plastičnom hirurgu sa VMA, koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

– Nikola Ostojić uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem – saopštili su iz tužilaštva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare