„STAVIO JE ČARAPU NA GLAVU I ULETEO S PIŠTOLJEM!“ Detalji pljačke koju je izvršio ZVEZDAN SLAVNIĆ! Uhapšen je posle 22 metra!

Zvezdan Slavnić godinu i po dana pre ulaska u „Zadrugu“ izašao je iz zatvora. On je u Švajcarskoj bio osuđen na pet i po godina robije zbog oružane pljačke, ali je odležao četiri i ranije je pušten zbog dobrog vladanja.

O ovome priča i on, ali i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić, koja je ušla u „Zadrugu“ da se obračuna s njim nakon što ju je pred kamerama prevario s cimerkom Anđelom Đuričić.

Sada je njena drugarica Milena Kačavenda za medije ispričala detalje tog krivičnog dela.

– Otišao je u Cirih da napravi neki legalan posao, ali je bio uhapšen. Ana i ja smo išli na ta suđenja i u posete. Tamo smo saznale da je otišao da pljačka, a ne da radi – kaže Milena i nastavlja:

– Još kad su na samom ročištu pričali kako je to izgledalo, došlo mi je da od blama čupam kosu. Stavio je čarapu na glavu, uleteo s pištoljem i kad je izašao, posle 22 metra je uhapšen. Osuđen je na pet i po godina zatvora, ali je zbog dobrog vladanja pušten posle četiri – priča Anina bliska prijateljica, prenosi Kurir.

Podsetimo, Zvezdan je višestruki povratnik. Nakon što je odležao kaznu zatvora zbog ubistva Olivera Jovanovića, koje se dogodilo 1998. godine, hapšen je i zbog dilovanja heroina, kao i zbog pljačke o čemu se govori u „Zadruzi“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare