KAD SE PREVARENA ŽENA SVETI! Ana otkrila sve Zvezdanove MRAČNE tajne: Prokockao auto, stan, pazar iz salona odlazio na RULET 

Ana Ćurčić kaže da je Zvezdan Slavnić kockar, te da je prokockao njihov stan! Ona nam je pred ulazak u rijaliti ispričala sve o njegovom poroku, te otkrila da za to niko ne zna, jer krije da je u dugovima do guše.

– Nije on prokockao samo našu ljubav već i naš stan, jer se kocka. Sve što je imao ostavio je u kazinu. To je najgori porok, najveća bolest zavisnosti. Zbog kocke je spreman na sve – kaže Ana na početku razgovora i objašnjava kroz šta je prolazila kada je njen suprug trošio svoje, ali i njene pare na ruletu.

– Prvo je u svet kocke ušao iz zabave, ali je ubrzo tonuo sve dublje. Izgubio je auto, stan, pozajmljivao novac od prijatelja, poznanika… Doskoro sam vraćala njegove dugove.

Ćurčićeva dodaje i da je pokušala više puta da ga spase od tog poroka.

– Slavnić je manipulator, koji me je ubeđivao da se neće kockati, a stalno se vraćao u kazino. Kada sam shvatila da me laže, pokušala sam da ga ubedim da krene sa mnom na psihoterapiju. Međutim, odbio je, pravdajući se da nije kockar. A dnevno je trošio na hiljade evra u kazinu. Uzimao je ceo pazar iz mog salona i trošio na ruletu. Nekada bi mi, kada bi dobio novac u kazinu, kupio poklon, jer je mislio da će time da mi zamaže oči. Ipak, ne kajem se što sam ga izdržavala, jer sam ga volela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare