UŽIVO, VIDEO! CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN Večiti derbi ne sme da se izgubi! Grobari stigli, uzavrela atmosfera! Incident pre utakmice 

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN

Drugi put u istoriji, a prvi put na terenu Crvene zvezde, igra se večiti derbi u Evroligi.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN

Sudije: Boris Rižik, Fernando Roha, Olegs Latiševs

CRVENA ZVEZDA: Holand, Vildoza, Lazarević, Mitrović, Lazić, Dobrić, Ivanović, Nedović, Marković, Kuzmić, Petrušev, Bentil. Trener: Duško Ivanović

PARTIZAN: Vukčević, Ledej, Avramović, Panter, Smailagić, Papapetru, Egzum, Naneli, Lesor, Trifunović, Anđušić, Madar. Trener: Željko Obradović

Utakmica 21. kola najelitnijeg evropskog takmičenja počinje u 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Crveno-beli imaju pobedu više u odnosu na crno-bele, a moglo bi da se zaključi da je ta pobeda razlike stigla iz prve utakmice ova dva rivala, odigrane u „Areni“.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas pred utakmicu sa Partizanom u Evroligi da je za njegovo ekipu „svaka utakmica velika utakmica“.Crvena zvezda sutra će ugostititi Partizan, u meču 21. kola Evrolige.

„Za nas je svaka utakmica, velika utakmica. Naročito, pred našom veličanstvenom publikom. Želimo da učestvujemo u tom ambijentu i toj utakmici. Zdravstveno stanje u timu je dobro. Martin je trenirao, a videćemo da li će biti spreman“, rekao je Ivanović, a preneo klub.

Ivanović je dodao i da su iznenađenja moguća na obe strane, ali da su ekipe „toliko spremne, da to iznenađenje može da traje jedan ili dva napada“.

„Sigurno će biti i iznenađenja, ali danas su ekipe toliko spremne, da to iznenađenje može da traje jedan ili dva napada, više od toga ne. Posle toga se ekipa odmah prilagodi. Ne razmišljamo o međusobnom skoru. Razmišljamo samo o još jednoj utakmici u Evroligi i da igrači uživaju u njoj“, izjavio je Ivanović.

Trener Partizana Željko Obradović zna da njegov tim mora da igra bolje nego u prethodnom susretu sa Crvenom zvezdom. Poraz u poslednjim trenucima najviše boli, ali večeras je sasvim nova priča.

Popularni Pionir je teži gostujući teren od Arene, ali ovog puta će i crno-beli imati svoje navijače u hali.

„Atmosfera je uvek super gde god da se igra, navijači Crvene zvezde prave fenomenalnu atmosferu isto kao i naši, tako da je to nešto najlepše. Bilo je lepo što su bili navijači Zvezde na prvom derbiju, ne znam koliko će biti naših navijača, ali sigurno da to daje draž derbiju. Nadam se da će sve biti kao što je bilo u prvoj utakmici, fer i korektno i neka pobedi bolji“, rekao je Obradović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare