FILIP CAR I NECA PONOVO U KLINČU! Neca mu žestoko odbrusio: Ti si moralno DNO! Uvrede pljuštale na sve STRANE (VIDEO) 

Rijaliti učesnik Nenad Lazić Neca novi je vođa stanara Bele kuće.

Naime, Lazić je u toku podele budžeta obrazlagao zbog čega nekome daje manji ili veći novac i red je došao na Filipa Cara. Lazić je njemu dao mali budžet uz obrazloženje:

– Ja tebe znam od „Zadruge 4“. Promenio si se, agresivniji si, ne poštuješ ovu kuću. Vidim te samo za noćne emisije. Mislim da si dosadio sa istim pričama sa Majom i Aleksandrom. Spavaš, jedeš, je*** i to je to. Smatram da si harizmatičan, a tvoj rijaliti može da se svede na druge stvari osim na vređanje devojaka. Mislim da si ušao spreman. Igraš igrice, ostvario si sve ciljeve. Ušao si da rasturiš vezu Maje i Bilala i Dejana i Aleksandre, i da uđeš u odnos sa Milicom u inat Mensuru. Ne odgovaraš mi kao ličnost, dosta si kontradiktoran. Mnogo si agresivan, gledaš ljude sa visine. Čak si prvi pao verbalno da se obračunavaš sa Valentinom – kazao je Neca.

Filip Car
foto: printscreen youtube

– Ja mislim da si ti mali gargamel. Hvala ti na malom budžetu. Ne želim te dodatno stresirati, vidim da si sav znojav. Meni je dovoljno ovih 2000 dinara – žestoko mu je odbrusio Car.

Nenad Lazić Neca
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Po mom mišljenju toliko vrediš 2000 dinara. Ti ovde pričaš polnim organom, toliko i vrediš, ti si moralno dno – dobacio je Neca.

– Ja ovde mogu da biram šta ću biti o svom učešću za razliku od mnogih, da li ću biti sa devojkama ili ne, to je moja stvar – rekao je Filip.

Nakon toga nastala je velika svađa i uvrede su pljuštale sa obe strane.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare