SRBIJA STIGLA U LOS ANĐELES! Stojanović: Ne ljutimo se na Zvezdu i Partizan! VIDEO 

Fudbaleri Srbije sleteli su u Los Anđeles posle 15 sati provedenih u avionu.

„Orlovi“ će 26. januara u ovom gradu odigrati prijateljki meč sa reprezentacijom SAD.

Srbija će igrati uglavnom sa igračima iz domaće lige, a u hotelu Renesans ekipu su dočekala tri momka koja nastupaju u američkoj MLS ligi, Đorđe Petrović, Ranko Veselinović i Dejan Joveljić.

Vidno umoran od napornog puta, direktor A tima Stevan Stojanović preneo je prve utiske za sajt FSS.

Znali smo da će put biti izuzetno naporan, ali imamo dva dana da se odmorimo i da spremni dočekamo duel sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država. Sve su to mladi momci, vidim da su nasmejani i raspoloženi, siguran sam da će imati snage da odgovore zahtevima utakmice. Za njih je to veliki izazov i lepa šansa da dokažu koliko vrede, možda i da se nametnu za važne duele koji nas očekuju u martovskom terminu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo“, rekao je Stojanović i podsetio da selektor nije mogao da računa na fudbalere dva najtrofejnija srpska kluba:

Ne treba se ljutiti na Crvenu zvezdu i Partizan. Oni imaju svoj plan rada, očekuju ih velika iskušenja u prolećnom delu sezone, kako u domaćem prvenstvu, tako i na međunarodnoj sceni. Sa druge strane, moram još jednom da se zahvalim klubovima koji su nam izašli u susret i dozvolili svojim igračima da brane boje Srbije u ovoj prijateljskoj proveri. Dobro je što na tri bitna mesta u timu imamo na raspolaganju fudbalere iz MLS lige kojima nije potreban period adaptacije na vremensku razliku i koji dobro poznaju kvalitet i mogućnosti američkih reprezentativaca. Doduše, Ranko Veselinović je takođe stigao iz Evrope, jer se njegov klub, Vankuver Vajtkeps, nalazi u Španiji na pripremama za novu sezonu

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare