SPEKTAKL NA OLD TRAFORDU KAKAV SE NE PAMTI! Junajted za 4 minuta napravio LUD PREOKRET protiv Sitija! KAKAV ŠAMAR ZA GRAĐANE!

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su posle prekreta gradskog rivala Mančester siti sa 2:1 u derbiju 20. kola Premijer lige.

Junajted se tako ozbiljno uključio u borbu za titulu. Crveni đavoli su trenutno trećeplasirani na tabeli sa samo jednim bodom manje od Sitija koji je na drugoj poziciji.

Siti je poveo u 60. minutu golom Džeka Griliša, izjednačio je Bruno Fernandeš u 78. minutu, a potpuni preokret Crvenim đavolima doneo je Markus Rašford u 82. minutu meča.

Siti delovao bezidejno u prvom delu meča. Junajted je kontrolisao igru, imao preko Rašforda dve lepe prilike za gol, ali nije uspeo da savlada Edersona.

U nastavku meča potpuno se promenila slika na terenu. Građani su vršili pritisak, stvarali šanse i u 61. minutu stigli do prednosti.

Posle sjajne kombinacije sa Marezom, De Brujne je perfektno podigao loptu na drugu stativu gde je potpuno sam stajao Džek Griliš koji je rutinski zatresao mrežu. Zanimljivo, reprezentativac Engleske ušao je u igru samo pet minuta pre postizanja gola.

Siti je u tim momentima dominirao na terenu i delovalo je da potpuno kontrolišu igru. Međutim, u 78. minutu potpuno neočekivano doživeli su pravi šok.

Bruno Fernandeš postiže gol, ali sudija podiže ofsajd zastavicu. Nakon intervencije VAR-a gol je ipak priznat i Junajted prilično neočekivano stiže do izjednačenja. Ubrzo je usledio novi šok za Građane. Naime, u 82. minut mladi Argentinac 

Garanćo (18), koji je ušao u igru u sredinom drugog poluvremena, uputio je centaršut u peterac i Rašford koji je bio na pravom mestu zatresao je mrežu za potpuni preokret svog tima.

Siti je u finišu pokušavao da izbegne poraz, ali Haland i družina nisu uspeli ozbiljnije da ugroze De Heu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare