BALKAN NE PRESTAJE DA BRUJI O TEODORINOJ ISPALI! Džehva POBESNELA, opet se oglasila zbog fubalera

Teodora Džehverović se oglasila nakon što se pojavila informacija da je izmislila poruku od čuvenog Nejmara, pa je opet reagovala na Instagramu.

Naime, pevačica Teodora Džehverović pohvalila se pre nekoliko dana da je dobila poruku od slavnog Nejmara i objavila sliku na kojoj joj je fudbaler ostavio emotikon koji aplaudira, međutim ubrzo se ispostavilo da je pevačica sve izlažirala zarad malo medijske pažnje.

– Teodora je celu priču namerno izmislila i plasirala pred sam doček, jer je shvatila da će joj to ići u korist. Prvo, kako bi podigla hajp oko novogodišnjeg nastupa, ali i kako bi dobila veliki broj pratilaca iz redova fanova popularnog fudbalera. Iako su mnogi poverovali u ovu priču i skrinšot koji je ona sama objavila na svom Instagram storiju, istina je da je u pitanju samo odlično urađen ‘edit’ ili, kako bi se to narodski reklo, foto-montaža“- tvrdio je izvor za „Kurir“, a nakon ovoga se Teodora Džehverović oglasila na Instagramu s porukom upućenom onima koji misle da je sve izmislila.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

– Da mi ti nisi isfotošopirala poruku sa Nejmarom? Ljudi, poješće vas ljubomora, al realno kad neki misle da lažem da se ne zovem Suada, zašto biste mi verovali da mi je on poslao poruku – napissala je Teodora koja je u objavi označila i svoju prijateljicu.

Inače, tokom učešća popularne mlade pevačice Teodore Džehverović u rijalitiju „Zadruga“ potegla se priča da su nju roditelji po rođenju nazvali Suada, a da joj je majka Gordana Džehverović potom promenila ime u Teodora. Ove navode mlađa Džehva je oštro tada demantovala, ali postoje oni koji i dan danas smatraju da je ipak Teodorino ime Suada.

Podsetimo, pevačica je nedavno izlažirala svađu sa koleginicom Mahrinom kojoj je bila mentorka u jednom takmičenju.Teodora i Mahrina objavile su duetsku pesmu samo nekoliko nedelja nakon što su se javno „posvađale“ na Instagramu, što je naišlo na veliku osudu fanova i javnosti. Mnogu su stava da bi mlada pevačica sve uradila zarad malo medijske pažnje, a ako je suditi po ovome, jasno je da je Džehva navikla da se služi medijskim trikovima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare