„U JANUARU JE TREBALO DA IDEMO ZAJEDNO U IZRAEL!“ Dara Bubamara otkrila neostvarene planove sa Laćom, a jedan detalj izaziva JEZU 

Dara Bubamara neutešna je zbog smrti svog bliskog prijatelja i saradnika Milana Laće Radulovića, koji je danas sahranjen na Novom groblju.

Pevačica je odmah nakon završenog pogreba, smogla snage i plačući, evocirala uspomene na Laću, s kojim je planirala i zajedničko putovanje u Izrael.

– Ne mogu da dođem k sebi još od šoka. Bila sam u Barseloni sa sinom kad sam saznala za tragediju, posle sam imala neke nastupe. Nisam stigla ni da ga ožalim. Tek me je sad stiglo sve. Ne mogu da verujem da mog Laće više nemaJadan Futa. Radila sam ko budala u poslednje vreme i odlučila sam da uzmem slobodan januar. Uskoro će mi i izaći i njegova pesma „Koka roka“. Čak smo imali i plan da u januaru odemo zajedno za Izrael – rekla nam je na početku neutešna Dara pored Laćinog groba, pa nastavlja:

– Zove on mene skoro i kaže mi na bosanskom, pošto smo tako pričali zbog mog pokojnog ćaleta: „J*bote, al smo uboli pesmu“… Inače, mog tatu je zvao Pera Krajišnik. Dogovarali smo se da kad se vrati sa puta, da odemo zajedno na groblje kod Marine i kod mog tate. Sad kad su mu spuštali kovčeg, pomislila sam u sebi: „Pozdravi mi Peru!“ Ja i dan-danas živim od Marininih pesama. Ceo život najviše njih pevam. Kažu da kad pada kiša, dok sahranjujemo nekoga, da i pokojnik plače, jer žali za životom. Mnogo je voleo život. Tuga. Neutešna sam – rekla je za Kurir uplakana pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare