ŽENA DARKA LAZIĆA IZGUBILA BEBU, ON JE ČASTIO SILIKONIMA: Folker je izvukao iz depresije, nakon tragedije se oporavila kod plastičara!

Katarina je pristala da ide na operaciju i sad se oseća mnogo bolje!

Supruga pevača Darka Lazića Katarina Stojanović izgubila je bebu ubrzo nakon što se saznalo da je u drugom stanju, a kako Republika saznaje, folker je odmah častio novim grudima da bi što pre prestala da pati!
Naime, Katarina je danima trpela velike bolove u predelu stomaka, a posle pregleda i urađenih analiza konstatovano je da se plod više ne razvija, zbog čega je Katarina morala hitno na operaciju.

– Katarina se Darku žalila čim su se vratili iz Dubaija, gde su nekoliko dana bili na odmoru. To im je ujedno bio mini medeni mesec posle tajnog venčanja. Tamo je sve bilo u redu, nikome nisu pričali o trudnoći jer je sve bilo sveže, a po povratku u Srbiju počeli su problemi – priča nam na početku upućen izvor blizak paru.
Kako smo dalje saznali, Katarina je prvo mislila da se otrovala hranom dok nije bila u zemlji, ali je shvatila da ima problem drugačije prirode.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare