KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA O LJUBAVI SA GOBELJOM: „Sve je bilo apsolutna nula!“ 

Popularna folk pevačica, Katarina Kaća Grujić progovorila je o svojoj ćerkici Katji, pa je otkrila da sve veze koje je imala pre braka nisu bile ozbiljne, kao i da dok nije zasnovala porodicu nije imala ništa.


Bivša „Zvezda Granda“ je pre samo nekoliko dana doputovala iz Dubaija, gde je uživala sa suprugom, popularnim sportistom Markom Gobeljićem i ćerkicom, pa je otkrila da je super podnela svoje prvo putovanje. 

– Bilo nam je super, oduševljena sam kako je Katja sve podnela, let kako je prošao. Oduševljena je bila i plažom, bazenom, ljudima… Uživala je stvarno! Prija joj tamo, možda razmislimo da se preselimo (smeh) – našalila se Kaća, pa otkrila sve detalje vezane za rođendan:

– Za koji dan Katja puni godinu dana, ne mogu da verujem da je tako brzo proletelo. Kada pomislim kako brzo vreme leti meni kreću suze, jer ne želim da odraste, želim da ostane kod mene, da bude mala, da ceo život bude kod mene! Prohodala je pre dve-tri nedelje, ide sama, sada ne možemo da je uhvatimo u stanu. 

Nakon udaje za fudbalera shvata da je tek tad spoznala pravu ljubav, a o bivšima nema šta lepo da kaže. 

– Verujem da sam možda patila nekad ranije, ali verujem da to ništa nije bilo ozbiljno. Sve veze koje su bile pre Marka… To je nekako neozbiljno, jer sada imam predivnog muža, ozbiljan brak, ozbiljnu porodicu i shvatila sam da je sve pre toga bila apsolutna nula – rekla ja Kaća Grujić. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare