JEZIV SNIMAK! KRISTIJANOV CIMER NASUMICE TUČE LJUDE PO ULICI, SVE SNIMAO! A onda naleteo na razbijača: Nemoj više CURI MU KRV! 

Uznemirujući snimak nasumičnog napada na prolaznike osvanuo je na društvenim mrežama!

Na snimku se vidi muškarac sa kapom koji najpre osmatra jednog prolaznika i sprema se da ga napadne.

– Treba mi jedan potez da ga rešim. Ako dođe policija pravi se luda – kaže muškarac koji nosi letvu u ruci ženi koja ga sve vreme prati i snima.

Nepoznati prolaznik, međutim, izbegao je napad, a nasilnik je dobio nekoliko žestokih udaraca u glavu. Žena koja je snimala i nekoliko prolaznika uspeli su da ga spasu većih batina.

– Nemoj više, molim te, curi mu krv. Razbio si mu glavu. Moram da zovem hitnu – počela je da vrišti žena.

Za sada nije poznato gde je i kada nastao snimak.

Na snimku se navodno vidi Đurko Uhelja Keš, nedavno izašao sa dugogodišnje robije zbog ubistva, koji je nasumično krenuo na prolaznika. Uhelja je na društvenim mrežama kasnije objavio snimak napada i nastavak na kome se vidi skroz krvave glave kako objašnjava šta se dogodilo.

Uhelja je pre nekoliko meseci navodno pretio smrću bivšem cimeru iz zatvora Kristijanu Goluboviću i njegovoj trudnoj verenici Kristini Spalević.

– Nemamo posla sa običnom budalom već sa osobom koja je silovala sestru i ubila čoveka za 1.700 dinara i koja je u zatvoru silovala mačku – rekla je tada Kristina.

Uhelja se kasnije izvinio za pretnje, ali je navodno pozvao Golubovića na obračun.

– Kristijan mi se nije javljao jer ne sme, hrabar je samo preko mreža. Mi ćemo kad tad da se sretnemo. Kada bi ga sreo, izvinio bih se za te pretnje, a opet bih ga pozvao jedan na jedan – rekao je tada Uhelja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare