SRPKINJA OTELA BOGATOG ĐETIĆA HRVATICI Dunja pokazala Miloša, vodi je na ista LUKS mesta ko Ivu a evo kojim UNOSNIM poslom se bavi

Influenserka Dunja Jovanić pogazila reč i objavila fotografije s dečkom koji je bio upleten u balkanski ljubavni trougao.

„Jel se sećate onoga kad sam rekla da nikad neću objaviti dečka na Instagram… e je*iga“, napisala je Dunja uz fotografiju sa dečkom.

Naime, nedavno se Iva Grgurić našla u ljubavnom trouglu pošto su mediji pisali kako joj je dečka preotela influenserka Dunja Jovanić. Naime, Iva je ovog leta bila u vezi sa Crnogorcem Milošem Mandićem, a dugo je skrivala njegov identitet. Zatim je Kurir objavio njihove zajedničke fotografije, a ubrzo se saznalo da je njihovog ljubavi došao kraj te da je Miloš zaveo još jednu damu iz javnog života.

Dunja je šuškanja oko veze s Milošem podstakla kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je muškarac drži za noge, a mnogi su Miloša prepoznali po ručnom satu. Miloš je zaposlen u Porto Montenegru, a Dunja je kao i Iva, često objavljivala fotografije s luksuzne crnogorske destinacije, kao i raskošne poklone koje im je Miloš kupovao.
Ko je ‘fatalni Crnogorac’ koji je zaludeo devojke? Navodno je vlasnik trgovine nakita i satova, otac mu je poznati doktor, kao i njegova majka. Porodica je veoma imućna slučaju. Pre Dunje i Ive bio je u vezi s manekenkom Jelenom Šćepanović.

Dunja je inače u intervjuu za Story.hr iskreno odgovorila na pitanje zašto joj se muškarci boje da priđu.

„Čim je žena ostvarena i uspešna, muškarac smatra da za njega tu nema mesta i da neće imati čime da je očara, tako da su baš retki ti muškarci koji imaju hrabrosti da priđu’, odgovorila je.

Podsetimo, ranije je izvor otkrio kako je došlo do kraja ljubavi Miloša i Ive koja po njegovim rečima teško podnosi prekid te kako je Ivu Miloševa sestra otpratila s Instagrama i zapratila Dunju. Nedavno je objavila i fotografiju iz zajedničkog izlaska što potvrđuje da odobrava bratov izbor devojke.

„Sve se promenilo kada je Miloš upoznao Dunju, koja ga je oduševila. Iako je totalno drugačija od Ive, privukla je njegovu pažnju te je Nikšićanin odlučio prekinuti vezu sa starletom. Ubrzo je uplovio u romansu s influenserkom koja se sada na društvenim mrežama hvali istim darovima i iznenađenjima u kojima je uživala donedavna njena prethodnica. Kreću se na istim mestima, Dunja dobiva identične cvetne aranžmane, a Miloš ju je upoznao sa svima iz svog okruženja’, objasnio je nedavno izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare