NAJSKUPLJA ALIMENTACIJA U ISTORIJI: Kim i Kanje se i ZVANIČNO RAZVELI, a ovo su DETALJI! Reper će plaćati CIFRU od koje BOLI GLAVA

Kim Kardašijan i Kanje Vest finalizovali su svoj razvod u ponedeljak, potvrdio je Page Six.

Rijaliti zvezda (42) i reper (45), imaće zajedničko starateljstvo s „jednakim pristupom“ nad svoje četvoro dece – Nort (9), Seint (6), Čikago (4) i Psalm (3) – prema sudskim dokumentima koje je pribavio Page Six.

Međutim, izvori bliski Kardašijanima rekli su za TMZ da će ona i dalje imati decu 80 odsto vremena – kao što je Vest ranije priznao u septembru.

U nagodbi se takođe navodi da će Kanje morati svojoj bivšoj ženi da plaća 200.000 dolara mesečno za alimentaciju, piše Kurir.

On je takođe odgovoran za 50 odsto troškova obrazovanja dece – poput školarine – i troškova osiguranja.

Osim toga, imovina je podeljena u skladu s predbračnim ugovorom bivšeg para. Oboje su se odrekli bračnog izdržavanja.

Najnovije paparaco fotografije dokazuju da se Kanje pridržava dogovora.

Samo dan nakon što su finalizovali razvod, snimljen je ispred škole najstarije ćerke Nort, a zatim je dvojac otišao u jedan tržni centar. Kanje je svoju mezimicu odveo u šoping, a po prepunim kesama koje je nosio njegov telohranitelj, ispunio joj je svaku želju.

S druge strane, Kim je u ležernom izdanju i bez šminke stigla na porodično okupljanje u studio Travisa Barkera, supruga njene sestre Kortni Pridružili su im se sestra Kloi i mama, Kris Džener.

Kanje je poznat po svojim medijskim ispadima i skandalima, a s bivšom suprugom ima toplo-hladan odnos. Nekoliko puta viđeni su zajedno na utakmicama svoje dece, ali čini se da nisu puno komunicirali.

Kanje je javno prozivao i vređao Kiminog bivšeg dečka Pita Dejvidsona, što mu je rijaliti zvezda zamerila.

Podsetimo, Kim je podnela zahtev za razvod u februaru 2021. nakon sedam godina braka.

Kanje je mesecima javno i neuspešno pokušavao da pridobije svoju bivšu suprugu nazad, a sud je u martu 2022. proglasio rijaliti zvezdu razvedenom ženom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare