ZORANA SIKTER KUPUJE STAN U BEOGRADU! Kraljica bakšiša napušta rodni Šabac, za godinu dana ZARADILA za KROV NAD GLAVOM!

Zorana Mićanović, koju svi zovu Zorana Sikter, zbog hita koji ima, postaje Beograđanka. Jedna od trenutno najtraženijih zvezdi „Granda“ i, kako je mnogi nazivaju, kraljica bakšiša, kupuje stan u Beogradu.

Ona već mesec dana sa tatom obilazi agencije za nekretnine i traži najidealniji prostor za nju i njenu porodicu.

– Zorana ima mnogo obaveza u Beogradu, a vikendom putuje po regionu i Evropi.Svesna je toga da bi joj bilo mnogo lakše da se preseli iz Šapca. Nju za sada tata vozi, on ide i na sve njene nastupe, pa i njemu odgovara da budu u glavnom gradu. Kao neko ko sa samo 17 godina zarađuje odlično, odlučila je da novac uloži u nekretninu – kaže izvor Kurira.

Zorani se, kako se saznaje, sviđa Zemun, pa za sada na toj lokaciji traži stan.

– Svaki slobodan trenutak koristim da pogledam neku od nekretnina. Naporno je gotovo svakodnevno putovati iz Šapca. Znam da bi mnogi moji vršnjaci novac trošili na neke druge stvari, ali je meni za sada najbitnije da ulažem u karijeru, ali i da obezbedim krov nad glavom. Na korak sam da i to ostvarim i neizmerno sam srećna zbog toga – kaže Zorana i nastavlja:

– U opremanju će mi pomoći tata i maćeha, a naravno da ću njih pitati i za mišljenje kada budem odabrala koji ću kupiti. Kad s tim završim, planiram da uštedim novac i tati otvorim frizerski salon – kaže Zorana za Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare