DŽAJA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OPERACIJE: Legenda Zvezde Dragan Džajić sa veteranima i fudbalerima glasao na izborima!

Prvi dan izbora za predsednika FK Crvena zvezdaprotekao je mirno. U Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ glasali su članovi kluba, a među njima legende i aktuelni fudbaleri.

Glasanje se nastavlja danas u terminu od 10.00 do 18.00 časova. Jedini kandidat je dosadašnji predsednik Svetozar Mijailović, pa se glasa po sistemu „za“ i „protiv“.

Gužva koja se napravila ispred Medija centra stadiona „Rajko Mitić“, samo je najavila ono za šta smo dobili potvrdu u toku dana, a to je da su zvezdaši shvatili svoju dužnost, te da je izlaznost tokom prvog dana bila velika.

Demokratski princip po kom svako ko je član klubaima pravo da glasa, samo je dodatno učvrstio tezu da je Zvezda porodica. Svetozar Mijailović glasao je prvog dana, a zatim za njim i Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Marko Petrović, Marko Marin i Miloš Milojević (kao i čitav stručni štab). Bili su tu i prvotimci Crvene zvezde predvođeni kapitenom Milanom Borjanom koji su glasali, ali i čelni ljudi Omladinske škole – Dragan Mladenović i Nikola Jelić, zajedno sa trenerima

Najveću pažnju privukli su veterani, legende Crvene zvezde predvođene Draganom Džajićem i Vladimirom Petrovićem Pižonom. Čuveni Džaja tako se pojavio prvi put u javnosti posle operacije kuka. Legenda se sjajno oporavlja posle hirurške intervencije prošlog meseca.

Uz njih bili su tu još Dušan Savić, Ratomir Dujković, Boško Đurovski, Zdravko Borovnica, ali i članovi Upravnog odbora Crvene zvezde – Miljko Ristić, Slobodan Babić, Zoran Avramović. Glasao je i Den Tana.
Svaki birač u obavezi je da sa sobom ponese ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu kojom se potvrđuje identitet, kao i člansku kartu. Takođe, članovi koji su se prijavili da glasaju preko interneta, neće biti u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu na stadionu „Rajko Mitić“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare