CRVENO BELI IGRAJU VAŽNU UTAKMICU U MONAKU, prenos počinje u 18.45

Crvena zvezda protiv Monaka igra „biti ili ne biti“ utakmicu za evropsko proleće.

Srpski šampion gostuje u Kneževini u poslednjem kolu grupe H Lige Evrope i neophodna mu je pobeda kako bi obezbedio novo evropsko proleće – u istom takmičenju ili Ligi konferencije.

S obzirom na takav položaj, trener Miloš Milojević nema previše izbora nego da iz svih oružja napadne domaćina. 

I to znači samo jedno – na stadionu Luj drugi ćemo gledati ultraofanzivnu Zvezdu, piše Telegraf.

Najpre je na konferenciji za medije jasno poručio da njegov tim mora da bude hrabriji, ofanzivniji i produktivniji nego u prvom meču sa Kneževima (0:1).

Zatim je istakao i da Mirko Ivanić i Aleksandar Katai mogu da funkcionišu zajedno na terenu. Naposletku, uz njega je na konferenciji bio Stefan Mitrović, kao jasan pokazatelj da će brzonogi krilni igrač biti u 11.

Kada se tome doda i da od defanzivnih veznih igrača može da računa samo na Slavoljuba Srnića i Sekua Sanoga, koji nije u ritmu, sva je prilika da će Milojević odigrati na sve ili ništa.

Zato se očekuje tim u sistemu 4-3-3 (ili 4-1-4-1), gde bi mesto zadnjeg veznog pokrivao Gelor Kanga. Ispred njega bi bili Aleksandar Katai i Mirko Ivanić, po krilima Osman Bukari i Stefan Mitrović, a u napadu Aleksandar Pešić.

U odbrani nema dilema. Suspenzija Aleksandra Dragovića gotovo sigurno znači vraćanje Strahinje Erakovića na štopera i pozicioniranje Marka Gobeljića uz desnu aut liniju. Uz Erakovića će dejstvovati Nemanja Milunović, a na levom beku Milan Rodić. 

Naravno, na golu je neprikosnoveni Milan Borjan. 

SASTAV CRVENE ZVEZDE

(4-3-3): Borjan – Gobeljić, Eraković, Milunović, Rodić – Kanga, Ivanić, Katai – Bukari, Mitrović, Pešić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare