MARIJA KULIĆ IMA JASAN ZADATAK U RIJALITIJU: Osvetiću se svima koji Miljanu maltretiraju! Otkrila koji je PRAVI MOTIV ulaska

Miljana Kulić je imala operaciju želuca, a nakon nje zdravstvenu dramu koja je trajala mesecima. Oporavila se i ušla Zadrugu 6, gde su je dočekala čak tri bivša partnera: Ivan Marinković, Lazar Čolić Zola i Danijel Višić s kojim je imala kratku seksualnu aferu.

Trenutno je u „beloj kući“ sama bez aktuelnog partnera Nenada Macanovića Bebice, ali i bez majke Marije i sina Željka. Ova situacija neće trajati još dugo jer će se svi oni uskoro useliti kako bi u delo sproveli pakleni plan osvete Marinkoviću koji pune četiri godine nije video svog naslednika i nije se interesovao za njega.

Izvor blizak porodici Kulić otkriva za Rijaliti plus detalje i svrhu njihovog ulaska koji će se desiti za svega nekoliko nedelja.

– Miljana je trenutno u rijalitiju sama, ali vrlo uskoro u Zadrugu ulaze Marija, Bebica i sin. Pored toga što su dogovorili odlične uslove i nikad veći honorar, ideja i plan je da zajedno raskrinkaju i izlude Ivana Marinkovića, koji u prethodne četiri godine nije nijednom okrenuo telefon da pita kako mu je sin, a sve to vreme video ga je samo jednom, i to sasvim slučajno kad je prolazio kroz Niš – počinje izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare