MARKO BULAT SE ISELIO IZ STANA Stvari nosi u kesama, potresne scene ćerke koja plače: Pevačeva žena uhvaćena u LAŽI 

Pevač Marko Bulat juče je završio u Urgentnom centru nakon što je na njega fizički nasrnula supruga Marija koja mu je nanela povrede, nakon čega joj je izrečena zabrana prilaska pevaču. Marko se danas iselio iz porodičnog stana u srpskoj prestonici, što su zabeležile kamere emisije „Scena“, koja se emituje na Blic televiziji (Kanal 115, MTS).
Naime, Bulat je sve svoje stvari spakovao i odlučio je da napusti porodični dom. U nekoliko kesa i kofera izneo je stvari iz stana, a tužan prizor dogodio se ispred zgrade.

Markova ćerka poletela je ocu u zagrljaj i sve vreme plakala. Ni sam pevač nije ostao imun na ovu scenu, a njihova bliskost se kosi sa Marijinim današnjim izjavama o „maltretiranju ćerke“ u zgradi u kojoj žive, te da je Marka, kako pevačeva žena navodi, prijavila policiji.

Ukoliko ste propustili naš premijerni termin u 19:45, večeras u 22:55 ili 23:45 samo na Blic televiziji, možete pogledati današnju „Scenu“ sa prilogom o Mariji i Marku Bulatu.

Podsetimo, danas se za Blic oglasila i Marija koja je i potvrdila priče da, ako neko treba da izađe iz stana, to će biti Marko.

– Trenutno sam kod doktora i ne mogu dugo da pričam. Ja da se iselim iz stana? Ne, samo on može. I jeste. Ja sam sa decom. Došla sam na pregled. Nije bilo onako kao što se piše u medijima – zaključuje kratko Marija Bulat za „Blic“.

Marko, inače, tvrdi da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa. Ovog puta izbila je svađa, jer je Marko, kako saznajemo, nju nazvao „narkomanom“, nakon što je u stanu pronašao „neke cevčice“, koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.
Mariji Bulat je uzeta izjava u policiji i njoj je izrečena hitna mera zabrana prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare