LOPOV AKROBATA JE SRBIN! U RIMU UHAPŠEN PROVALNIK KOJI JE SEJAO STRAH: U stanove upada kao Betmen, a evo kako su ga identifikovali 

Državljanin Srbije P.G. (45) uhapšen je u Italiji pod sumnjom da je počinio dve teške krađe, prenosi „Roma Today“.

Policija Esklina, u rimskoj oblasti Monti, saopštila je da je iza rešetaka „lopov akrobata“, kako su ga prozvali lokalni mediji.

P.G. je osumnjičen za provale i krađe u jednom stanu 30. jula i 14. septembra u smeštajnom objektu „Via de Ciancaleoni“ u centru Rima.

„Lopov akrobata“ ulazi u stanove i hotele sa prozora i balkona. Navodi se da je „posejao“ strah, naročito turistima u pansionskim objektima u Montiju.

Lopov je, kako se navodi, krao sa gotovinu i nakit, ali i skupocene naočare, „haj tek“ opremu…

„Identifikacija lopova izvršena je zahvaljujući odličnoj rezoluciji slika sistema video nadzora u okolini. Na tom materijalu vidi se čovek koji se penje nekoliko metara po hotelu pokazujući posebnu veštinu i spretnost“, navodi izvor lokalnih medija.

U krađi 30. jula, međutim, stranac je viđen kako se penje preko ulaznih vrata zgrade, odakle uspeva da dođe do prozora na prvom spratu i uđe unutra.

Međutim, iznenađen vlasnikom, lopov je ubrzo nakon toga skočio kroz prozor i pobegao.

On je na kraju uhapšen zahvaljujući snimcima nadzornih kamera. Nosio je iste cipele koje su ovekovečene snimcima sa kamera za video-nadzor u vreme krađe 14. septembra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare