BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN PORTUGALCA! Legendarni as opleo po Ronaldu: Trebalo bi da učini sebi uslugu i ode u PENZIJU! 

Kapiten portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo nalazi se na udaru kritika nakon poraza Portugala od Španije u poslednjem kolu Lige nacija.

Portugal je imao sjajnu šansu da izbori plasman na završni turnir ovog takmičenja, bio im je dovoljan i remi na svom terenu da obezbede prvo mesto u grupi, ali doživeli su šok pred svojim navijačima.

Španci su u finišu meča golom Morate stigli do pobede i plasmana na Fajnal for.

Ovo je teško palo Kristijanu, koji je imao nekoliko dobrih prilika na meču, ali nije uspeo da postigne gol. Nakon meča ljutito je bacio traku i izašao sa terena. Tako je navukao bes navijača koji su mu ozbiljno zamerili na ponašanju. Fudbalska javnost u njemu vidi glavnog krvica za neuspeh.

Mediji u Portugalu smatraju da je došlo vreme da Ronaldo izleti iz startne postave, a legendarni Italijan Antonio Kasano je otišao i korak dalje – predlaže Portugalcu da završi karijeru.

Ronaldo bi u ovom trenutku trebalo da sebi da učini uslugu i da shvati da je vreme za kraj karijere ako više ne možeš da budeš na određenom nivou. Osvojio si sve, fenomen si. Sada je vreme za kraj„, poručio je Kasano.

Ronaldo igra najgoru sezonu u karijeri. U Junajtedu je odigrao osam utakmica i postigao samo jedan gol za 376 minuta, a sa slabom igrom je nastavio i u reprezentaciji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare