DIJANA PRVI PUT PROGOVORILA O TOME DA LI POZNAJE VELJU NEVOLJU

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović danas je pred Specijalnim sudom nastavila da iznosi odbranu i prvi put govorila i o optužbama da je naredila da se skloni deo audio i video snimka u kom pokojni advokat Dragoslav Ognjanović i ubijeni Dragoslav Miloradović govore o njoj.

– Informisana sam o tome da sam pomenuta u razgovoru neka dva lica. Poznato je da se inače privatne stvari iz razgovora ne stave, ukoliko nemaju veze sa krivičnim delom. Nisam naložila da se bilo šta uklanja, a koliko znam, ceo materijal je otišao ka tužiocu – rekla je ona i otkrila da je postupajući zamenik tužioca Milenko Mandić, koji zastupa otpužnicu protiv nje vodio i taj predmet u kom je data naredba po kojoj su ubijeni advokat i ubijeni Miloradović bili audio i vizuelno sniman, prenosi Blic.

– Tužilac Mandić, koji je ovde postupajući tužilac je obavešten o celom razgovoru. Ja bih ga pozvala za svedoka, ali je on ovde tužilac – navela je Dijana Hrkalović, koja je odbila da odgovora na pitanja zamenika tužioca Milenka Mandića jer je „od početka tendenciozan“, ali je prihatila da odgovara na pitanja sudije i ostalih stranaka u postupku.

Prvi put Dijana Hrkalović se javno izjasnila o tome da li poznaje Veljka Belivuka.

Sudija: Da li poznajete lice Veljko Belivuk?

Dijana Hrkalović: Znam o kome se radi, ali ne, ne poznajem ga.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare