NOVA ZAPLENA VIŠE OD POLA TONE KOKAINA U CRNOJ GORI: Droga bila skrivena u bananama sa oznakom „S.R.B“!

Više od pola tone kokaina skrivenog u kutijama banana koje su stigle iz Latinske Amerike, zaplenjeno je juče u magacinu kompanije „Voli“ u Zeti u Crnoj Gori.

Kako piše list Pobjeda, a prenosi Kurir, za sada niko nije uhapšen, niti je saopšteno kolika je vrednost droge. Navodno, zaposleni u magacinu su pozvali policiju kada su u kutijama s bananama videli pakete na kojima su bile oznake „S.R.B.“ i „R. S. B.“

– Još uvijek nije poznato ko stoji iza ove pošiljke i kako je dospela do prostorija kompanije „Voli“, a policija će uzeti izjave od više osoba i uz saradnju sa međunarodnim partnerima prikupiti dokaze i informacije koje su potrebne da se ovaj slučaj zaokruži – prenosi crnogorski Dan.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je do kasno u noć uzimala izjave od zaposlenih.

Navnodno, tovar banana sa kokainom u Crnu Goru stigao je 2. januara a deset dana kasnije utovaren je u kamione i prebačen u magacin.

– Kontigent banana naručen je preko kompanije crnogorskog državljanina koji godinama živi i radi u Sloveniji – otkrili su crnogorski mediji.

Podsetimo, krajem avgusta, takođe u magacinu u Zeti policija je zaplenila rekordnu količinu kokaina od 1,4 tone takođe skrivenog u tovaru banana. Posle velike zaplene, uhapšeni su Budimir Krstović, uvoznik južnog voća i njegova ćerka Marina.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare