VUČIĆ:SRBIJA NAPREDUJE! Otvorena je petlja Batajnica

Predsednik Srbija Alekssandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju petlje Batajnica. Sa predsednikom su otvaranju prisustvovali i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić, i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.
Petlja Batajnica, ukupne dužine oko 3,5 kilometara, povezaće Batajnički bulevar i logistički centar za intermodalni transport, sa autoputem E-75.

Batajnica je petljom spojena sa autoputem za Novi Sad i obilaznicom oko Beograda. Predsednik je naglasio da će se u okviru petlje nalaziti most dužine 221 metar, kao i da se u svakom delu zemlje gradi čak na stotine mostova i da je ponosan što će to ostati za buduće generacije.

Ovim povodom se obratio i rekao:

„Ovo je odlična vest i mnogo će da znači ljudima u Batajnici, Pazovi, Zemun polju, Ugrinovcima, važan dan za sve nas. Reč je o životima ljudi, boljem životnom standardu, olakšanom putovanju u svakom smeru. Hvala svima na uspešno obavljenom poslu!
Srbija napreduje i nastavićemo da gradimo putnu komunikaciju i infrastrukturnu mrežu. Radićemo i borićemo se još više za građane Srbije. Živela Srbija!“

Na svom i stagram profilu, predsednik Vučić je napisao- „Uspeli smo da napravimo petlju pre roka, za manje novca, a ima sve dozvole, zato je u aprilu pao sneg, kada mu vreme nije.“

UDARNA VEST.rs

(Informer/Foto:buducnostsrbijeav/avucic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare