DEO TELA MI JE OSTAO PARALIZOVAN, BILA SAM NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Bivša zadrugarka progovorila o jezivoj nesreći koju je doživela!

Novinar Goran Todorović u emisiji „Džet set – Top 5“ ugostio je zadrugarku koja je prošle godine bila na ivici života i smrti. Nakon jezive nesreće koju je doživela, nije odustala u borbi da stane na svoje noge, u čemu je na kraju i uspela.

U pitanju je Sandra Čaprić, koja je nakon nesrećekoju je doživela na Zlatiboru 2022. godine nakon pada sa kvada, jedva ostala živa. 

„Kada sam došla u bolnici u Užicu trebalo je da uđem na skener da me snime, da vide da li imam unutrašnja krvarenja i šta se polomilo. Sestra mi je rekla da ispravim noge, na šta sam joj rekla da ne mogu, nakon toga mi je oplalila šamar…“, rekla je Čaprićeva, koja je u momentu kada je dobila šamar imala ozbiljnu povredu glave i otvorenu lobanju.

Sandru je neko vreme provela u Užičkoj bolnici, nakon čega su je prevezli u Urgentni centar u Beogradu, a odatle hitno na Banjicu.

Sandra je otkrila koji deo tela joj je ostao paralizovan nakon nesreće, kao i kako je izgledao momenat kada je trebalo prvi put da stane na noge.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare