JK ODUŠEVLJENA PRIJOM! Aleksandra otpevala u Španiji Karleušin megahit: Publika u transu, diva joj poručila SAMO JEDNO

Odnos Jelene Karleuše i Aleksandre Prijovićmnoge intrigira, jer je „mala od skandala“ svojevremeno često imala teške reči za mladu zvezdu, a zatim i jer su njih dve, slučajnim susretom u jednom beogradskom restoranu, zakopale ratne sekire.

Prija nikada nije krila da poštuje trodecenijsku karijeru muzičke zvezde, ali ni to da njene pesme redovno izvodi na nastupima.

S tim u vezi, sada se na društvenim mrežama pojavio snimak iz kluba iz Španije na kojem ona peva Jelenin hit, „Slatka mala“, a koji je Karleuša podelila putem svog Instagrama. Publika u klubu u kojem je Aleksandra nastupala bila je oduševljena, a da se Prijino izvodenje svidelo i njenoj iskusnijoj koleginici, govori opis koji je JK dodala:

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Instagram

– Tako je, bre! – napisala je Karleuša.

Podsetimo, Jelenu smo nedavno na njenom druženju sa fanovima u Beogradu na vodi, pitali da li bi prihvatila Aleksandrin poziv i bila joj gost na koncertu.

– Ja bih prihvatila naravno, ali evo ja Prijovićku zovem da bude gost na mojim koncertima. Sigurna sam da bi iskusila nešto potpuno novo i drugačije od njenih koncerata. A ja bih njen poziv sa zadovoljstvom prihvatila, naravno – rekla je Karleuša za Kurir.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare