„NAPRAVIO BIH MEDVEĐU USLUGU ZEMLJI“ Donald Tramp otkrio da li će priznati rezultate izbora 

Prema rezultatima najnovijeg istraživanja javnog mnjenja, Donald Tramp, koji će se nadmetati sa Bajdenom za drugi mandat u Beloj kući, ima podršku 46,8 odsto anketiranih.

Bivši predsednik SADDonald Tramp, odbio je da bezuslovno prihvati rezultate predstojećih predsedničkih izbora 2024. godine, u intervjuu za Milwaukee Journal Sentinel.

– Ako bude sve pošteno, rado ću prihvatiti rezultate. Ne menjam se oko toga. Ako ne bude, morate se boriti za pravo zemlje – rekao je Tramp.

Tramp je rekao da će „dati do znanja“ ako bude mislio da izbori 2024. nisu pošteni, ali je rekao da očekuje da će biti.

– Napravio bih medveđu uslugu zemlji ako bih rekao drugačije. Ali ne, očekujem poštene izbore i očekujemo da ostvarimo možda veoma veliku pobedu– rekao je Tramp. 

Tramp je rekao da je mnogo promena napravljeno u poslednjih nekoliko godina, ali ako sve bude pošteno, apsolutno će prihvatiti rezultate.

Podsetimo, guverner Floride i bivši predsednički kandidat Republikanske stranke, Ron DeSantis, odlučio je da pruži podršku Donaldu Trampu pred novembarske predsedničke izbore u SAD.

Prema rezultatima najnovijeg istraživanja javnog mnjenja, aktuelni američki predsednik, Džozef Bajden, je sa 38,7 dosto podrške najmanje popularan američki predsednik u poslednjih 70 godina, preneli su američki mediji.

Isto istraživanje pokazuje da bivši predsednik, Donald Tramp, koji će se nadmetati sa Bajdenom za drugi mandat u Beloj kući, ima podršku 46,8 odstoanketiranih.

Rezultati Galupovih anketa o javnoj podršci američkim predsednicima, koje se sprovode od početka mandata Ajzenhauera, 1952. godine, snažan su indikator uspešnosti za kanidate koji nastoje da osvoje drugi mandat u Beloj kući, navodi Njujork post.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare