ANĐELKA PRPIĆ PRVI PUT O HAOSU NAKON ŠTO SE SAZNALO DA JE U VEZI SA DRUGOM OD BIVŠEG MUŽA: Najvažnije mi je bilo da DOTIČNI…

Anđelka Stević Žugić se 2020. godine razvela od ugostitelja Darija Prpića, sa kojim je bila u braku devet godina i dobila sina Jakšu.

Razvod nakon skoro decenije braka podigao je veliku medijsku prašinu u regionu, posebno nakon što se saznalo da je glumica pronašla novu ljubavnu sreću sa Markom Žugićem,dugogodišnjim prijateljem bivšeg supruga, sa kojim je sada u braku i ima jednogodišnju ćerku Čarnu.

Razvod je izuzetno bolna životna situacija, a trauma postaje još veća kada se u to „umeša“ ceo narod jer je neko javna ličnost, ali Anđelka kaže da je uspela da iz tog izazovnog životnog perioda izađe srećna i sigurna u svaki odluku koju je donela.

„U vreme te strašne medijske galame,najvažnije mi je bilo da dotična osoba nije suštinski poremetila ni jednu sekundu mog života, nijednu emociju, niti je dovela u pitanje bilo koji moj stav ili odluku. Ne mogu da kažem da čoveka takve stvari ne potresaju i da se u početku nije baš zapitao zašto su ljudi takvi, na ovaj ili onaj način – hvala Bogu, a ja mogu da zahvalim svojoj zrelosti i refleksija – nije ušla ni na sekundu u našu kuću, u našu svakodnevicu, nije bila u stilu „sivih oblaka“, ali zaista nije uticala na naše porodične odnose“, kaže Anđelka, koja igra ne samo. Joka ali i svi članovi njenog „profesionalnog tima“, kako u šali naziva ostale likove – majku, baku, najbolje drugarice, psihologa i astrologa.

Podsetimo, glumica se udala za izabranika Marka Žugića, sa kojem je u maju dobila ćerku Čarnu. Venčanje je obavljeno u tajnosti, a da će reći sudbonosno da znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustovali svečanom činu.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/gloria)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare