DŽEJLA RAMOVIĆ UPOZNALA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ? Obelodanila detalje njihovog odnosa! 

Pevačica priznala u kakvim je odnosima sa bivšom mentorkom!

Poznata pevačica Marija Šerifović nedavno je postala majka sina Maria uz pomoć surogat majke u Americi. Nakon ovog važnog događaja, mnogi su se pitali da li je Džejla Ramović, koja je pobedila u takmičenju „Zvezde Granda“, posetila svoju nekadašnju mentorku i videla njenog naslednika. Džejla je otkrila da su i dalje u odličnim odnosima, ali da još uvek nije imala priliku da vidi malog Maria.

– Sa Marijom sam u super odsnosima, čujemo se i danas – rekla je Džejla u podkastu „Oslobođenje“ i dodala:

– Nisam još videla dete, nisam stigla da odem.

Podsetimo, Džejla je nedavno za Grand govorila o takmičenju „Zvezde Granda“ i priznala da joj je taj period bio posebno naporan. Džejla je istakla da su putovanja na snimanja „Zvezda Granda“ bila izuzetno intenzivna, ali da se sav trud i napor isplatio.

– Bilo je takvih problema. Uvek smo morali da se vraćamo jer sam ja išla u školu, a roditelji na posao. Sećam se da smo dolazili premoreni, dođemo u 6 ujutru, a ja u 8 budem u školskoj klupi. Bilo je mučno, ali su mi u školi gledali kroz prste (smeh) – ispričala je u razgovoru za Grand i dodala:

– Uglavnom su mi ta putovanja teško padala, ti dolasci i odlasci. Mi smo jednom u dve nedelje dolazili na snimanja, to je baš bilo intenzivno, ali sve se to isplatilo. Kad vratim vreme teško mi je da se uopšte setim tih nekih mana – priznala je Ramovićeva.

UDARNA VEST.rs (republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare