Duljaj pred derbi otkrio: „Nisam ja odložio konferenciju… Cilj je da dobijemo Zvezdu“

Trener crno-belih pun samopouzdanja pred meč sa Crvenom zvezdom

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan u polufinalnom duelu Kupa Srbije koji se od 19 sati igra na stadionu „Rajko Mitić“.

Neposredno pre meča, za TV Arena sport Premium, trener Partizana Igor Duljaj je izneo svoja očekivanja.

– Nismo sujeverni i nismo promašili put. Došli smo na vreme. najvažnije je da odradimo to što smo planirali, a to je da pokušamo da dobijemo Crvenu zvezd. imamo cilj, imamo ambiciju. Neće biti ni malo lako, jer smo i pre nekoliko dana imali utakmicu. Neće biti iznenađenja. Nadam se da će doći dosta navijača, zbog vremena, da gleda ovu utakmicu.

Novinarka je potom upitala Duljaja za raspoloženje pred meč, kao i za činjenicu da će on biti uz igrače, kao i golman Jovanović.

– paritzan ima dva odlična golmana, a imamo i odličan stručni štab. Sve ono što smo radili prethodnih nedelja smo samo preneli na teren. Mnogo puta sam rekao da mi imamo svoju ideju, a i protivnik je ima. Oov je specifična utakmica koja može jednom od timova da donese trofej.

Duljaj je potom prokomentarisao činjenicu da nije bilo konferencije pre meča i istakao da nema šta da doda, kao i to da je sve poznato jer su ekipe igrale derbi pre nekoliko dana u prvenstvu.

– Nisam ja odložio konferenciju za štampu. To je uradio klub, a mi samo izvršavamo to što klub postavi ispred nas. Nemam šta da dodam. Biće vremena. Hajde da se skoncentrišemo na ono što nas očekuje veleras

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare