POLICIJA SUMNJA DA SU TELO MALE DANKE UBICE VIŠE PUTA PREMESTILE! Zlot se prečešljava uzduž i popreko, ponovo se proveravaju sumnjive lokacije! 

U nastojanju da pronađe telo Danke Ilić (2), policija je otpočela novu pretragu već pregledanih delova Zlota, s ciljem da provere da li je nešto možda promaklo ili su saučesnici pomerali telo devojčice više puta.

 To će se raditi zbog mogućnosti da je neki detalj promakao, ili da je neko od saučesnika pomerao telo u nameri da ostane sakriveno – kaže izvor „Blica“.

Podsećanja radi, policija je u potrazi za telom Danke Ilić proverila sve šahtove, rezervoare i sisteme za navodnjavanje, kako aktivne tako i neaktivne, prirodne i veštačke. Razlog za ovu temeljnu pretragu je što su osumnjičeni za ubistvo, Dejan Dragijević i Srđan Janković, bili zaposleni u JKP „Vodovod“ i dobro su poznavali ove sisteme kroz svoj rad.

Isrpažnjena je septička jama u dvorištu kuće osumnjičenog Dejana Dragijevića u selu Zlot, a potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susednom dvorištu.

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Dalibor Dragijević, koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se reši tela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo međutim, policija na tim mestima nije pronašla ništa.

On i njegov brat Dejan su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za telom.

Podsetimo, Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju dok je bila sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom na porodičnom imanju. Potraga za njom trajala je devet dana, a 4. aprila su uhapšeni Srđan Janković i Dejan Dragijević kada su priznali šta su učinili. Sumnja se da su devojčicu udarili automobilom, a potom je Dragijević udavio. Telu devojčice još uvek nema traga. Dragijević je priznao zločin pred tužiocem, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je određen pritvor do 30 dana.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare