OPA! MARIJU ŠERIFOVIĆ ZAVEO MOMAK IZ PUBLIKE?! Sa bine primetila dečka, a onda mu se javno obratila: Da li imaš devojku? 

Marija Šerifović održala je prošle nedelje koncert u Podgorici, a sada se pojavio video na društvenim mrežama koji je nasmejao sve do suza, a u kome je glavni akter bio momak iz publike.

Naime, Marija je sa bine primetila dečka koji je sve vreme igrao, a koji je znao i svaki stih njenih pesama, pa je rešila da porazgovara sa nim.

Mariju Šerifović zaveo momak iz publike?

Ti momče u beloj majici, koliko imaš godina? Odakle si? Kako se zoveš? Da li si singl?– upitala je Marija, dok je dečko pokušao da odgovori iz publike.

Rekao je da se zove Nemanja, da ima 25 godina i da nema devojku, što je nasmejalo celu dvoranu, a posebno Mariju koja je nastavila da mu se obraća sa bine.

-Eksta, ne pitam zbog mene kralju. Vidiš koliko prepelih žena ima ovde. Sjajan si, super ti je energija i ponašanje. Kako to da ti znaš ovako sve moje pesme? – dodala je ona.


Kako je publika ovaj Marijin gest pozdravila ovacijama, pevačica je nastavila da se šali, pa je upitala mladića iz publike šta je u horoskopu. Kada je odgovorio da je Rak, usledila je Marijina hit reakcija.

-Dovedite mi Nemanju molim vas – rekla je ona, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu .

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/grand)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare