UBICE MALE DANKE IMALE JOŠ POMAGAČA? Novi detalji iz istrage

Nestanak male Danke Ilić (2) iz dvorišta letnjikovca u Banjskom Polju dogodio se 26. marta.

Policija intenzivno proverava kontakte osumnjičenih Dejana Dragijevića (50) i njegovog oca Radeta (73) kao i Srđana Jankovića (50) sa osobama koje bi mogle biti njihovi saučesnici u slučaju ubistva male Danke Ilić (2), piše Alo. 

Stravičan zločin u Banjskom Polju

Nestanak male Danke Ilić (2) iz dvorišta letnjikovca u Banjskom Polju 26. marta šokirao je javnost, a nedavno otkriće da je dete ubijeno samo je dodatno potreslo Srbiju. Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora glavno je osumnjičeni za ovaj zločin, dok se njegov otac Rade (73) i brat Dalibor (40) sumnjiče da su mu pomagali u skrivanju tela male Danke.

Danka je nestala 26. marta u dvorištu letnjikovca u Banjskom Polju, što je izazvalo veliku zabrinutost među meštanima i širom Srbije. Njeno nestajanje je bilo predmet intenzivne potrage i medijske pažnje, a nadležni organi su uložili velike napore kako bi pronašli nestalu devojčicu.

Hapšenje osumnjičenih

Kako smo već pisali, u vezi sa ovim slučajem, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Njihovo hapšenje je izazvalo pažnju javnosti i pokrenulo različite spekulacije o motivima i okolnostima ovog zločina.

Sumnje i optužbe

Osumnjičeni se sumnjiče da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili davljenjem. Ove strašne optužbe izazivaju jezu i nevericu, a javnost je potresena saznanjem o brutalnosti ovog zločina.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare