MARIJA KULIĆ BRUTALNA PREMA BEBICI I DELIĆKI! Oplela najstrašnije po učesnicima Elite! Ove reči će vam odzvanjati u glavi! 

Majka učesnice Elite Miljane Kulić, Marija Kulić ne krije animozitet prema bivšem dečku njene naslednice Nenadu Macanoviću Bebici i njegovoj sadašnjoj partnerki Teodori Delić, pa je komentarisala njihov razvod bez dlake na jeziku. Marija tvrdi da je Teodora mlada i da još uvek skače sa cveta na cvet kad su izbori muškarca u pitanju, kao i da će to tek da nastavi da radi. 

Marija Kulić

– Teodora je mlada, traži neku slobodu. Ne znam, ona se plaši da je Bebica ne vređa, da joj ne baci stvari, mislim da ako joj priđe, da će ona da popusti i da bude s njim do kraja. Jer kada se ona zamisli, bolje da ga istrpi još dva i po meseca nego da prave svađu. Ona je ušla u vezu sa njim samo zato što je Miljanin bivši momak, da bi bila jaka priča. Nije znala s kim će, pa kao s njim će, Miljana je tu. Malo po malo, negde na sredini se pokajala, ali gotovo, neće ona da se obruka da bude s nekim drugim, a napolju šta radi, Bog da sačuva. Ona hoće da se predstavi kao fina devojka, ali nije tako u praksi – rekla je Marija za Pink.rs, a onda se osvrnula i na pretpostavke učesnika da će Teodora ući u vezu s Nemanjom Gačićem:

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić

– Ne verujem da će da se smuva sa Gačićem, napolju bi. I sa Gačićem i sa Urošem, sve bi probala, makar na dva dana. Sad će kao da ostane dosledna, sada je slobodna, nije sa Gačićem. Nije ona kao Miljana, svoja, da godinama izgubiš svest o kamerama. Ja vidim da Miljana mnogo puta izgubi svest da je kamere snimaju, ponaša se kao kod kuće. Ne sviđa mi se kod Miljane što kada je kod kuće, ne intresuju je muškarci, ni izlasci, intresuje je skraćeni i onaj koji je bio…Teodora da ne razmišlja i da nije imala taktiku, ona ne bi ušla sa skraćenim. Pogledaj kakav je, on ima one spojlere sa strane, oni jastuci, kad sedne na klupu, padnu mu gaće i vidi se pola du**eta, kao neki šmokljan. Ona voli kao što je bio Nikola Bukilić. Kao Bog i šeširdžija su. Ona ima lepo telo, silikone, faca mi se njena ne sviđa. Ne idu, kao ličnosti se ne poklapaju. Ipak svi gledaju da imaju slugu, gleda i ona da ima slugu. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare