DEVEDESETIH SNIMILA HIT PESMU SA GRUOM I ZAPALILA ESTRADU! Bila je učesnica rijalitija, a danas izgleda potpuno drugačije 

Irina Kolin devedesetih godina proslavila se pored Dalibor Andonova Grua kada je je snimila hit duet „Pravi broj“.

Irina Arsić, Irina Kolin
foto: Printscreen

Pre toga je bila je članica grupe „2 hot“, ali je vrtoglavu popularnost doživela nakon pomenute saradnje sa reperom.

Irina Kolin
foto: Printscreen YT

Nešto kasnije započela je solo karijeru i snimila pesmu „Priznaj“, dok ostale nisu naišle na veliki odaziv publike, te je na neko vreme nestala iz medija.

Irina Kolin
foto: Printscreen YT

Nekoliko godina kasnije pojavila se i nastavila karijeru, a pre nekoliko meseci bila je učesnica rijalitija „Elita“ iz koga je ubro diskvalifikovana.

Irina Kolin
foto: Printskrin / You Tube

Danas izgleda potpuno drugačije, od jedne od najatraktivnijih plavuša postala je zanosna brineta, te ju je retko ko prepoznao na malim ekranima.

Podsetimo, Dalibor Andonov Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine na kajtingu kod Nautičkog kluba Zemun. Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije, Gru je od jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Spasa mu nije bilo, iako su njegovi drugari sa kojima je bio na kajtingu brzo reagovali.

Gru
foto: Pritnscreen

Gru je bio iskusan u surfovanju kajtom i vozio ga je 20 godina. Na poslednjoj Gruuovoj fotografiji pre tragedije, Gru je bio na čamcu sa prijateljima, nasmejan, a niko nije mogao ni da nasluti šta ga čeka. Bio je ljubitelj adrenalina i ekstremnih sportova, motora, osnivač hip-hopa u Srbiji, voljen među kolegama i onima koji ga čak nisu ni poznavali, veliki čovek i Beograđanin koji nikada neće biti zaboravljen.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare