PRVI SNIMCI OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO DANKE: Specijalci NAORUŽANI DO ZUBA ih sproveli sa lisicama na rukama i POGNUTIH GLAVA

Osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, dovezeni su vozilom marice iz borske policijske uprave.

Policijski automobil pod rotacijom u pratnji još dva vozila pristigla su ispred Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru posle 21 čas.

Dvojica pripadnika Uprave kriminalističke policije vodili su najpre jednog osumnjičenog, a za njim druga dvojica uveli su i drugog osumnjičenog, s tim da su obojica pristigli u prostorije tužilaštva radi saslušanja i to pognute glave.

Prilaz je sve vreme obezbeđivao veliki broj pripadnika policije. Kako saznajemo, osumnjičenima za ubistvo devojčice postavljeni su branioci po službenoj dužnosti.

Kako Kurir saznaje, oni će biti saslušani u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Inače, njima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da su dvogodišnju devojčicu Danku Ilić iz Bora lišili života.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od juče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

Janković i Dragijević inače su u sredu dovedeni na mesto zločina kako bi zajedno sa inspektorima rekonstuisali zločin i pokazali kako se tačno sve dogodilo, kao i mesto gde su bacili Dankino telo, a Kurir ih je ekskluzivno fotografisao.

Načelnik UKP: „Sumnjamo da su uradili nešto gnusno sa telom“

Ninoslav Cmolić načelnik UKP-a je izneo nove detalje o ubistvu devojčice Danke Ilić, na osnovu priznanja osumnjičenih.

On je takođe izneo informacije i o osumnjičenima za ubistvo devojčice.

„Mi smo osumnjičenima odmah oduzeli automobile. Oni su bili saradljivi u početku. Nikad se nismo susretali sa takvim tipom ličnosti. To su ljudi iz siromašnih porodica, alkoholičari, po ceo dan rade i kod njih ne možete da vidite empatiju. Oni su išli sa posla, stali su u blizini kuće da uriniraju, krenuli su i posle 30-40 metara su udarili Danku s tim što vozač nije ni primetio da je udario, to je uočio suvozač. Izlazi, uzima dete ubacuje u zadnji deo automobila preko radne pumpe za izvlačenje vode i nastavljaju, mi po GPS-u vidimo da njihovo kretanje nije normalno“, rekao je Cmolić, pa dodao:

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare