MILICA TODOROVIĆ U APA-DRAPA IZDANJU OD 8.800 €! Bez trunke šminke prošetala aerodromom, samo za jaknu 4 BROJA VEĆU dala 5.500 €!

Pevačica Milica Todorović, koja već neko vreme uživa u vezi sa manekenom Lazarom Granićem, svakog vikenda redovno nastupa širom Evrope. Tako je Milica prošlog vikenda na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ prošetala odevnu kombinaciju u apa-drapa stilu od 8.800 evra. 

Milica Todorović
foto: Printscreen/Paparaco lov

Iako se do sada nije isticala po skupim odevnim kombinacijama, modne znalce je šokiralo što je tog dana na sebi ponela najnovije modele modnih brendova „balensijaga“ i „prada“. 

Pevačica je svu pažnju ukrala zanimljivom četiri broja većom „balensijaga“ teksas jaknom oversajz kroja sa nitnama od 5.500 evra. Uz nju je nosila i patike iste marke od skoro 900 evra u beloj boji i majicu od čak 600 evra. Na ramenu je okačila „pradin“ crni ranac od najlona koji košta 1.800 evra. 

Todorovića je tada bila veoma raspoložena, kao što se može videti i na snimcima emisije „Paparaco lov“. 

Bila je nasmejana i nije izbegavala medije, iako je bila iscrpeljena od nastupa i puta. Na licu nije imala trunke šminke a sve je oduševila kada je u tom izdanju ispozirala i prisutnim medijima.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare