UGOJILA SE 20 KG NA NERVNOJ BAZI: Anastasija Ražnatović dovela liniju do savršenstva, a ovo je njen JELOVNIK i trik za mršavljenje

Pevačiac Anastasija Ražnatović, supruga naše važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica koja može da se pohvali vitkom linijom. Međutim, Anastasija nije uvek imala besprekornu figuru.

U jednom periodu života njena ishrana nije bila ni približno ovoj danas, zbog čega se pevačica za kratko vreme ugojila čak 20 kilograma. O procesu mršavljenja govorila je jednom prilikom i otkrila da je put do savršenog izgleda trajao čak dve-tri godine.

Naime, kako je pojasnila, u periodu puberteta Anastasija se sa emotivnim krizama borila tako što bi utehu našla u hrani. Međutim, kada je videla da se drastično ugojila rešila je da značajno promeni životne navike i ishranu, pa je tada svoju liniju dovela do savršenstva.

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane“, rekla je Anastasija.

„Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.“

Ishrana Anastasije Ražnatović za vitku liniju i ravan stomak 

DORUČAK – ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem

RUČAK – brancin i zelena salata

VEČERA – potaž od bundeve.

Anastasija još savetuje da svaki put kada osetite glad popijete čašu vode sa limunom, kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/story/preneo I. L.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare