Kratko i jasno! Teodosić prokomentarisao vesti o njegovom i Jelisavetinom razvodu, Milošev prijatelj sve otkrio

Juče je kao bomba odjeknula vesta da se glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić razvode, a niko od njih se tim povodom nije zvanično oglasio.

U medijima su se pojavili navodi da par ne živi zajedno već tri meseca, kao i da je Miloš bio taj koji je podneo zahtev za razvod braka. Pored toga, pisalo se da je razlog kraha njihovog braka nepoverenje i preljuba, a Jelisaveta i Miloš su na sve o čemu se pisalo ostali nemi.

Iako su uhvaćeni zajedno u kolima ispred stana na Vračaru, mnogi veruju u priču o njihovom razvodu jer su oboje neobično „tihi“, a svi koji se sa njima druže bili su šokirani što su krili svoje probleme, te odlučili da stave tačku.

Međutim, jedan blizak prijatelj Teodosića kaže da je stupio u kontakt sa košarkašem, koji navodno tvrdi da to nije istina.

– Ljudi, šta vam je, nikad nismo bili bliži. Od razvoda nema ništa, nisam podneo nikakve papire za razvod braka, valjda bih vama prvo rekao – kazao je navodno Teodosić prijatelju koji se oglasio za Republiku.

Inače, Teodosić danas slavi svoj 37. rođendan, a Jelisaveta i on su uhvaćeni kako se spremaju za proslavu. Takođe, danas se Teodosiću obratila Milica Orašanin, Jelisavetina sestra, koja mu je čestitala rođendan.


– Srećan rođendan – stajalo je u opisu fotografije na kojoj se nalazi sa detetom.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare