Zvezda nije mogla, ali će Partizan imati podršku navijača u Milanu protiv Olimpije!

Crno-beli neće imati organizovanu grupu navijača, ali će im biti dozvoljeno da kupuju karte i u svojoj režiji gledaju meč u Mediolanum Forumu

Košarkaši Partizana ostvarili su važnu pobedu protiv Efesa u 27. kolu Evrolige, posle čega im porasle šanse za Top 10 i trenutno su prvi iznad crte na tabeli elitnog takmičenja.

Zbog toga je odmah poraslo i interesovanje navijača za naredne mečeve koje Partizan igra u Evroligi, a prvi naredni je duel protiv Olimpije iz Milana u Mediolanum Forumu.

Partizan ove sezone ima veliku podršku, kod kuće je Arena redovno puna i 20.000 navijača daje crno-belima vetar u leđa, a slično je i na gostovanjima, gde je uvek nekoliko stotina navijača halama širom Evrope.

Pošto je naredni meč u Milanu, koji je i relativno blizu i u kojem su Grobari i ranije pravili odličnu atmosferu, raspitali smo se da li se očekuje da Partizan ima podršku navijača i u Italiji u ovom veoma bitnom meču.

Naročito što je prilikom gostovanja Zvezde u Milanu ove sezone, crveno-belima bilo zabranjeno da dolaze na ovo gostovanje, pa je samo ljudima sa italijanskim pasošem i onima koji imaju prebivalište u Lombardiji, bilo omogućeno da kupe karte.

Ipak, kako nam je rečeno nezvanično iz Partizana, za pristalice crno-belih će biti omogućeno da kupe karte i budu na tribinama, s tim da neće biti organizovanog dolaska navijača, već će svako to raditi u svojoj režiji. Ali, i ovako, očekuje se da to bude solidna brojka, koja će sasvim sigurno biti ozbiljna podrška Željku Obradoviću i njegovim igračima u izuzetno bitnom meču.

Ovo može dodatno da bude zanimljivo i zbog toga što bi ovo mogao da bude i prvi duel u kojem bi Nikola Mirotić mogao da zaigra protiv Partizana, pošto je prvi meč u Areni propustio ove sezone zbog povrede, pa se našao na udaru Grobara transparentima zbog toga što je tokom leta pogazio reč i nije potpisao za njih.

Ipak, i sada će Mirotić biti pod znakom pitanja, jer će propustiti meč sa Asvelom zbog stomačnog virusa.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare