„TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD“ Goca Tržan otvorila dušu, otkrila da joj je baka bila seoska ISCELITELJKA a ovo joj je skroz POREMETILO

Goca Tržan je već dugi niz godina na javnoj sceni i uvek iskreno i otvoreno priča o svemu, bilo da su u pitanju šaljive ili ozbiljne teme, bilo da je u pitanju razvod ili odnos sa sadašnjim suprugom ili čak priča o ćerki. Tako je i ovog puta, Goca Tržan iskreno govori o svom životu, stvarima koje su je menjale, odakle je potekla i gde je šta naučila.

– Mamina baka Rosa je bila seoska isceliteljka– otkrila je Goca, te je ispričala detalje iz detinjstva, kao i to u kojim trenucima i danas pomisli na baku.

Postoje segmenti u životu svakoga od nas koji nas promene, a Goca Tržan kaže:

– Promenio me rat koji je počeo u Jugoslaviji zato što je moj otac Slovenac, rođen je u Sloveniji, bio je vojno llice.

Prisetila se i devedesetih kada u zemlji nije bila baš sjajna situacija, a onda i grupe „Tap 011“.

– Ja idem jugićem, Đole vozi golfa keca i idemo tako na tezgu – prisetila se Goca i dodala:

– Ja nikada neću zaboraviti spavanje u hotelu u Prištini gde nije bilo prozora, nije bilo ve-ce šolje nego rupa na podu – ispričala je u emisiji Balkansnom ulicom.

Ipak, iako je dosta toga u životu Goce Tržan bilo ili barem deluje da je bilo lako, postoje i oni teški trenuci kroz koje je prošla, a jedan od njih je kako kaže, razvod.

– Teško sam podnela razvod, ne zato što mi je nedostajao čovek nego zato što sam morala da naučim sebi da orpostim toliku grešku, da toliko neke stvari nisam videla. 

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/blic/preuzeo I.L.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare