(UŽIVO) JAVOR – PARTIZAN: CRVENI KARTON ZA ANTIĆA! Crno-beli sa IGRAČEM MANJE u finišu meča u Ivanjici! 

dešavanja pre, za vreme i posle utakmice između Javora i Partizana možete pratiti putem našeg lajv-bloga.

UŽIVO:

Javor – Partizan 0:1 (0:0)

Strelac: Saldanja 62. minut

Crveni karton: Antić 77. minut

Sudija: Milan Ilić

JAVOR: Manojlović – Dolmagić, Kopitović, Leandro, Miletić – Dukure, Petrović – Bosić, Gojković, Milošević – Bajere.

Trener: Radovan Ćurčić.

PARTIZAN: Jovanović – Stojković, Filipović, Marković, Antić – Ovusu, Natho – Kalulu, Zahid, Trifunović – Saldanja.

Trener: Igor Duljaj.

DRUGO POLUVREME:

80. minut – Zlatan Šehović ulazi umesto Mateuša Saldanje u timu Partizana, a Lazar Mićić je u igri umesto Dina Dolmagića u ekipi Javora.

77. minut – Crveni karton za neopreznog Antića, Partizan će u finišu meča igrati sa 10 fudbalera na terenu! Javor je imao odličnu priliku iz slobodnog udarca, ali je fenomenalno odbranio Jovanović.

76. minut – Stjepanović menja Trifunovića.

66. minut – Prilika za Javor, ali je Marjanovićev pokušaj izblokirao Marković.

62. minut – Gol za Partizan! Neobična akcija, Antić je aut bacio daleko u šesnaesterac Javora, Nikolić je iz prvog kontakta sa loptom asistirao do Saldanje koji petom pogađa za 0:1.

61. minut – Natho i Kalulu su napustili igru, ušli su Nikolić i Severina

56. minut – Dvostruka izmena u Javoru, Obradović je ušao umesto Leandra, a Ratković će u nastavku igrati umesto Bajerea.

55. minut – Prva prava prilika na utakmici. Natho je centrirao Leandro nespretno intervenisao, ali je Manojlović odbranio maestralno!

54. minut – Žuti karton i za trenera Javora Radovana Ćurčića zbog prigovora.

52. minut – Pokušaj Antića iz slobodnog udarca je izblokiran i lopta je otišla u korner.

50. minut – Neoprezan start Leandra koji već ima žuti karton, ali mu je ovog puta sudija Milan Ilić oprostio drugu javnu opomenu i isključenje.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme.

PRVO POLUVREME:

Kraj prvog poluvremena – U prvom delu igre viđeno je sve – osim fudbala! Uoči meča čuli smo za bizarnu povredu Natana de Medine koji propušta ovaj meč jer ga je ujeo pas, a zatim su posle nezgodnih duela i sudara glavama na terenu krvavi završili prvo Svetozar Marković, a onda i Nemanja Trifunović i Bubakari Dukure. Jedino Dukure nije nastavio meč, a kada se sve sabere i oduzme – više posla posle 45 minuta imale su lekarske ekipe nego golmani. Javor – Partizan 0:0.

45+2. minut – Odličan centaršut Stojkovića, ali ispred Saldanje ponovo reaguje Pinto.

45+1. minut – Gledaćemo čak sedam minuta nadoknade u prvom poluvremenu.

45. minut – Najbolja šansa za Javor, Dino Dolmagić se odjednom našao pred golom Aleksandra Jovanovića, ali je šutirao visoko preko gola.

44. minut – Nova pauza, sada se pomoć ukazuje Leandru Pintu.

42. minut – Mladi Trifunović je odlično prošao, ušao u šesnaesterac, ali je golman Javora Manojlović lepo reagovao.

40. minut – Najbolja prilika za Partizan, Natho je odlično izveo slobodan udarac, ali je između Markovića i Saldanje reagovao Leandro i otklonio opasnost. U nastavku akcije priliku je imao i Trifunović, ali je Leandro ponovo intervenisao.

39. minut – Leandro Pinto zaradio je žuti karton.

36. minut – Navijači Partizana još jednom su imali poruku za upravu, pa se sa tribina čulo pogrdno skandiranje Milošu Vazuri, kao i povici „uprava, napolje“. Podsetimo, Grobari već neko vreme bojkotuju utakmice u Humskoj, ali su prisutni na gostovanjima.

33. minut – Stefan Marjanović zamenio je Dukurea koji nije bio u stanju da nastavi utakmicu.

29. minut – Novi sudar glavama, ovog puta Trifunovića i Dukurea. Lekarske ekipe su ponovo morale da izađu na teren, a oba igrača su krvavih glava privremeno napustili igru. Trenutno imamo više krvavih glava nego šuteva na gol kada je meč Javora i Partizana u pitanju, tako da su lekarske službe oba tima imale više posla nego golmani.

27. minut – Ovusu je dobio žuti karton zbog neopreznog starta.

26. minut – Natho dobija žuti karton zbog prigovora.

24. minut – Pokušaj Saldanje blokira Leandro.

21. minut – Saldanja je bio u solo prodoru, a Kopitović ga je zaustavio na nepropisan način i zbog toga je dobio žuti karton.

19. minut – Na terenu je završio i Aldo Kalulu, a pošto Milan Ilić nije svirao faul usledile su žestoke reakcije sa klupe Partizana, pa je neko iz stručnog štaba dobio žuti karton.

16. minut – Nezgodan sudar Markovića i Dolmagića, a gore je prošao defanzivac Partizana koji je krvave glave završio na terenu i lekarska ekipa morala je da reaguje. Posle intervencija doktora kapiten crno-belih se ipak vratio na teren.

15. minut – Bez velikih prilika u uvodnom delu meča. Partizan se muči sa protivnikom, ali i terenom koji je u veoma lošem stanju. Pored toga, Igor Duljaj je imao muka i pri sastavljanju tima, a otkriveno je kako Natana de Medine u timu nema jer ga je ujeo pas?! Tako bar tvrde u direktnom prenosu na Areni Sport, a umesto De Medine na poziciji centralnog defanzivca nalazi se desni bek Filipović.

11. minut – Partizan prvi put preti. Akciju je započeo Trifunović, nastavio Natho, a Zahidov centaršut je izblokiran i crno-beli su dobili korner. Posle ubacivanja Natha nije bilo opasnosti po Javor.

3. minut – Kontra napad Javora, Bajere je izdržao duel sa Markovićem i nastavio akciju posle koje je domaćin dobio korner. Ipak, Svetozar Marković, a zatim i golman Aleksandar Jovanović otklanjaju opasnost.

14.00 – Utakmica je počela, prvi napad imao je Javor.

13.00 – Poznato je u kojim sastavima će oba tima izaći na teren. Igor Duljaj je uvrstio u tim jednog novajliju – Ovusua, a bonus će biti mladi Trifunović. Partizan će izaći u postavi Jovanović – Stojković, Filipović, Marković, Antić – Ovusu, Natho – Kalulu, Zahid, Trifunović – Saldanja, dok će za Javor igrati Manojlović – Dolmagić, Kopitović, Leandro, Miletić – Dukure, Petrović – Bosić, Gojković, Milošević – Bajere.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare