DA LI SU OVO DEVOJKE IZ KATALOGA? Braća Panić su sa NJIMA provodili noći po prestoničkim splavovima! (FOTO)

Miloš Panić i Uroš Panić, pobegli su iz Srbije nakon što je razbijen lanac prostitucije, a za čijeg se vođu navodi Vuk Stanković, inače najbolji drug pomenute braće.

Za Panićima je raspisana poternica, a policija nastavlja istragu u cilju rasvetljavanja ovog slučaja. 

Oni su inače odranije poznati javnosti po svom bahatom ponašanju, a “luksuzni život“ su isticali na društvenim mrežama na kojima se može videti da su se svake noći bahatili po prestoničkim klubovima, prosipali šampanjce, a Uroš je poznati i po svom “divljanju“ po ulicama Beograda svojim “lamburdžinijem“.

Uroš Panić i Vuk Stanković

Primetno je da su i svako veče bili u društvu raznoraznih devojaka, te se postavlja pianje da li je neka od njih devojka iz njihovog kataloga!?

Kako je javna tajna bilo to da se bave podvođenjem devojaka i to za od 3.500 do 12.000 dinara, ovim devojkama koje su svakodnevno bile sa njima očigledno to nije smetalo.

Takođe, veliku pažnju u ovom slučaju je privukla činjenica da je veliki broj klijenata bio iz sveta poznatih, a posebno se isticao jedan pevač, kao i dvojica funkcionera i sin poznatog biznismena koji se sa njima družio.

Braća Panić

Kako je Republika pisala, prema našim nezvaničnim saznanjima, kamere su usnimile sve klijente braće Panić, kao i primopredaju novca u kovertama za usluge koje su pružali.

– Trenutno je na estradi panika zbog usnimljenih klijenata. Svi koji su koristili usluge braće Panić plaše se da ne budu razotkriveni, a sve će se saznati kada im telefoni budu pregledani – kaže naš izvor i dodaje da bi ovakva informacija mogla ozbiljno da im ugrozi karijere.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare