ALBANAC PREGAZIO POLICAJCA DOK JE PREVOZIO 11 KILOGRAMA DROGE! Uhapšen mladić na Kosmetu – naređen pretres i njegove kuće!

Kosovski Albanac (23) iz Gnjilana uhapšen je sa 11 kilograma marihuane.

Kako je navedeno u saopštenju policije tzv. Kosova, policijska patrola je u mestu Lovce pokušala da zaustavi vozilo lokalnih gnjilanskih tablica, ali je vozač, umesto da zaustavi automobil, udario policajca i naneo mu povrede.

Patrola je potom uspela da zaustavi automobil kojim je upravljao E. A. (23) i u vozilu je pronašla 11 kilograma marihuane.

O incidentu je obavešten nadležni tužilac koji je izdao nalog da se izvrši pretres dve odvojene kuće, ali u njima nisu pronađeni narkotici.Odlukom tužioca uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 časova.Kako navode iz policije, za jednom osumnjičenom osobom se traga.


Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu su uhapsili J.M. (1987) iz okoline grada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti i neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Osumnjičeni se sumnjiči da se danas, upravljajući svojim vozilom u Kačarevu, nije zaustavio na znak policije, već se oglušio o naređenje i pobegao, nakon čega je policija uspela da ga sustigne i zaustavi.Tokom zaustavljanja, utvrđeno je da je J.M. upravljao vozilom iako mu je to bilo zabranjeno, a testiranje je pokazalo da je bio pod uticajem amfetamina i marihuane. U okviru pretresa stana i drugih prostorija, pronađeno je i oduzeto oko 1,1 kilogram praškaste materije slične amfetaminu, oko 15 grama praškaste materije nalik kokainu, 72 grama biljne materije slične marihuani upakovane u osamnaest kesica, kao i dve vagice za precizno merenje sa tragovima opojne droge. Takođe, pronađen je novac u iznosu od oko 92.000 dinara, oko 160 evra i 10 denara, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare