SVAKI DAN SIPALA OTROV ŠEFICI U KAFU Banjalučanka osuđena za MORBIDAN zločin

Banjalučanka Nina Ninković (57) osumnjičena je za pokušaj ubistva S. T. iz Banjaluke kojoj je u kafu sipala materiju opasnu po život i zdravlje a kako nezvanično saznaju banjalučke Nezavisne novine u pitanju su radne kolegice.

“Nezavisne novine” saznaju da je osumnjičena radila u Republičkom pedagoškom zavodu RS sa oštećenom koja još je bila nadređena na poslu i sumnjiči se da joj je danima sipala otrovne supstance u kafu.

Predrag Damjanović, direktor Zavoda, nije odgovarao na pozive novinara.

Kako navode iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, postupajući tužilac nakon ispitivanja osumnjičene stavio je prijedlog za određivanje mere pritvora Okružnom sudu u Banjaluci.

“Osumnjičena je od 8. decembra 2022. do 21. decembra 2022. godine, sipala u kafu oštećenoj T.S., materiju opasnu po život i zdravlje u nameri da oštećenu liši života. Pomenuta materija je izuzeta i biće predmet veštačenja u toku istrage”, navode iz Tužilaštva.

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mere pritvora zbog bojazni da bi osumnjičena boravkom na slobodi mogla uticati na svedoke i ponoviti ili dovršiti pokušano krivično delo.

O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/ Fokus.ba/ Preneo: T.A.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare