POLICAJAC IZ SLUŽBENOG PIŠTOLJA PUCAO SEBI U BRADU! Prvo ispalio pet hitaca u vazduh – pa nanišanio SEBE! 

U noći sa ponedeljka na utorak, tridesettrogodišnji policajac iz Trebinja je teško ranjen prilikom korišćenja službenog pištolja. Prema izvorima bliskim istrazi, policajac je nedaleko od trebinjske bolnice prvo ispalio pet metaka u vazduh iz službenog pištolja, a zatim pucao sebi u bradu. On je prevezen u podgorički Klinički centar i životno je ugrožen.

Detalji ove nesreće još uvek se utvrđuju, a zvaničnih informacija za sada nema. Situacija izaziva pažnju javnosti, a nadležni organi vrše istragu kako bi se utvrdile okolnosti i uzroci ove nesreće.

Ova nesreća je izazvala zabrinutost među građanima Trebinja, koji su izrazili želju za što bržim oporavkom povređenog policajca. Lokalne vlasti su takođe reagovale na ovaj događaj, obećavajući punu podršku istrazi i pružanje pomoći povređenom policajcu i njegovoj porodici.

Incidenti poput ovog naglašavaju važnost pružanja podrške i pažnje mentalnom zdravlju policajaca. Rad na policijskoj dužnosti može biti izuzetno zahtevan i stresan, te je važno da policajci imaju pristup odgovarajućoj podršci i resursima za očuvanje mentalnog zdravlja.

Dok javnost čeka zvanične informacije o ovom događaju, nadamo se da će povređeni policajac dobiti adekvatnu medicinsku pomoć i podršku u procesu oporavka. Ova nesreća takođe skreće pažnju na važnost brige o mentalnom zdravlju policajaca i potrebu za sistemskim pristupom rešavanju ovog pitanja.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare